Perjantai 20.7.

klo 09.30 – 11.00               KARJALANPIIRAKKAPAJA

Mikäpä olisi karjalaisempaa kuin karjalanpiirakoiden leivonta! Leivotaan yhdessä maistuvat ja herkulliset aidot karjalanpiirakat Hyvärilän emännän johdolla. Lopuksi nautitaan uunituoreet leipomukset. 

Hinta:                    10€/hlö lapsi tai aikuinen

Ohjelma sopii yli 7-vuotialle tai pienemmillekin vanhempien seurassa. Ohjelma toteutuu, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 5 henkilöä. Maksimissaan leipomaan mahtuu 20 henkilöä


klo 12.00 – 13.30               NYT TARKKANA ROBIN HOODIT! – jousiammuntaa

Ennen kuin viritellään jouset niin käydään ensin läpi jousiammunnan teoriaa ja tutustutaan jousiin ja nuoliin. 

Hinta:                    6€/hlö

Ohjelma sopii yli 10-vuotiaille. Ohjelma toteutuu, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 8 henkilöä. Maksimissaan mukaan mahtuu 15 henkilöä.

 

Lauantai 21.7.

klo 9.30-11                       MELONTAA PIELISELLÄ
Hyvärilän nuoriso-ja matkailukeskuksen rannasta pääsemme melomaan kauniille Pieliselle. Ennen kuin HAM Karelia intiaanit työntävät kanootit vesille, käydään läpi melontaan liittyvät turvallisuusohjeet sekä melonnan alkeet, ja sitten vain työnnetään kanootit vesille!

Hinta                     6€/hlö

Ohjelma sopii yli 10-vuotiaille. Ohjelma toteutuu, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 6 henkilöä. Maksimissaan mukaan mahtuu 15 henkilöä


klo 12-13                         IHAN PIHALLA – leikkimieliset kisailut

Leikkimielisissä kisailuissa tavoitteena on hauskan pito ja tietysti voitto! Jaetaan joukkueet ja aloitetaan kisailu jossa lajeina on mm. puhallustikka, herneen töpeskely, älypeli, muistipeli, jättiritsa – lajeja katsotaan hieman sään ja ryhmän mukaan.

Hinta:                    6€/hlöä

Ohjelma sopii yli 6 – vuotiaille tai pienemmillekin aikuisen seurassa. Ohjelma toteutuu, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 6 henkilöä. Maksimissaan mukaan mahtuu 20 henkilöä

 

Sunnuntai 22.7.

klo 10-11                         HYRLINKIÄ eli curlinkia a´la Hyvärilä
Hieman kuin curling tai keilaus – mutta ei kuitenkaan. Mukaansatempaava joukkuelaji, jossa katuharjat toimivat mailoina.

Hinta:                    5€/hlö

Ohjelma sopii yli 7-vuotiaille. Ohjelma toteutuu, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 6 henkilöä. Maksimissaan mukaan mahtuu 20 henkilöä.

 

Ohjelmiin ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä:
Hyvärilän vastaanotto, puh. 040 10 45960,
hyvarila@nurmes.fi